zondag 22 mei 2011

Inspiratie: make-up

Ik kan uren op tumblr of weheartit kijken, op zoek naar allemaal prachtige plaatjes. Ook kom ik vaak prachtige make-up plaatjes tegen. Stash foto's vind ik prachtig om te bekijken, maar foto's waar de make-up al is aangebracht al helemaal! Voor de rest hebben deze plaatjes denk ik geen uitleg nodig, dus geniet mee. :)









Kunnen jullie ook zo lang op deze site's rondneuzen?

woensdag 18 mei 2011

Tag: My Handwriting


Waarschijnlijk heb je deze tag wel op meerdere blogs voorbij zien komen, maar ik vond 'm zo leuk dat ik  'm ook doe! Op Unique Style stond dat iedereen die deze tag wou overnemen, hem mocht overnemen. Dat heb ik dus ook gedaan!

In deze tag is het de bedoeling om je handschrift te laten zien, door middel van de onderstaande vragen te beantwoorden.


1. What’s your name/your blogger name?

2. What’s your blog’s name/URL?
3. Write “The quick brown fox jumps over the lazy dog.”
4. Favorite quote?
5. Your favorite song?
6. Your favorite band/singers?
7. Anything else you want to say?
8. Tag three to five other people.



Hmm, mijn handschrift. Ik ben er erg tevreden mee. Het is niet het mooiste van het mooiste, maar wel leesbaar en netjes, toch?

Zoals jullie kunnen zien bij vraag 8 mag iedereen deze tag overnemen die 'm wil doen!

zondag 15 mei 2011

I love: sandaaltjes bullboxer


Toen ik even een rondje maakte op Zalando kwam ik deze leuke sandaaltjes tegen! Ik kende het merk Bullboxer nog niet maar ze hebben leuke, en betaalbare schoenen! Deze sandaaltjes kosten €44,95 en zijn onder andere verkrijgbaar bij Zalando. Bij Zalando hoef je geen verzendkosten te betalen, dus dat is alleen maar een reden meer om ze misschien te bestellen. ;) Jammer genoeg zal mijn portemonnee daar niet zo blij mee zijn.



Ik heb nog geen sandaaltjes voor de zomer, en wil dat nog wel erg graag! Wat vinden jullie van deze sandaaltjes?

Nieuwe lay-out

Ja, dit is nog steeds Life of Lisa maar een gloednieuwe lay-out. Een simpele lay-out met lichtblauwe accenten om de boel wat op te vrolijken.


Voor de rest valt er volgensmij niet meer zoveel over te vertellen, want deze lay-out is echt simpel! Maar die andere lay-out stond me niet meer zo aan, en ik was er niet tevreden over. Ik vond het afgeraffeld staan en het was tijd voor iets nieuws. Ik zit nog steeds te kijken hoe het moet met headers maken enzo, maar als ik dat weet komt dat natuurlijk online! Met blogger alleen komt er niet zoveel speciaals uit.

Wat vinden jullie ervan? En weten jullie hoe je makkelijk mooie lay-outs kan maken, of headers? 

dinsdag 10 mei 2011

Swatch: Catrice - Dirty Berry (tuin foto's!)

Ik heb de middelste kolom van mijn blog vergroot, zien jullie hoe groot de foto's nu kunnen! Yay or nay?


Dat de collectie van Catrice is vernieuwd hebben jullie waarschijnlijk allemaal wel meegekregen, daarbij hoorde ook dit lakje, Dirty Berry!


De foto hierboven is gemaakt in de zon. Zie die prachtige glittertjes, wauw! De glitters zijn soms ook een beetje roze achtig, helaas was dat moeilijk om te fotograferen!





Dit lakje lakt ook erg fijn, droogt redelijk snel en blijft ongeveer 4 dagen zitten! Ik ben stiekem echt verliefd op dit lakje en vind de kleur echt geweldig!

Wat vinden jullie van dit lakje?

maandag 9 mei 2011

Kruidvat nagelfestival!


Na de geweldige 50% korting op alle make-up actie komt kruidvat met weer een geweldige actie! Namelijk 1+1 gratis op alle nagellak! En met nagellak bedoel ik niet alleen nagellak maar ook nagelvijlen, removers, nail art pennen, nepnagels, enzovoort! Deze actie geld voor alle merken! Echt super! Ik ga zeker weten wat inslaan. Op mijn wishlist staat het lakje Miss Minty van Gosh, en nog een nagellakje uit de You Rock lijn van Essence. En als ik meer mooie lakjes tegenkom leg ik die uiteraard zonder moeilijk te doen in mijn mandje, geen probleem. ;) 

Gaan jullie gebruik maken van deze actie? Wat willen jullie graag scoren?

Fotografie: sunny garden

Afgelopen weekend was het weer prachtig weer! Hoogste tijd om mijn camera erbij te pakken en in de tuin op zoek te gaan naar wat mooie kiekjes! Het is niet heel bijzonder ofzo, maar ik vond het leuk om jullie te laten zien!
VOOR VEEL BETERE KWALITEIT MOET JE OP DE FOTO KLIKKEN!










Morgen komt er een artikel online over een nagellak die ik toen op mijn nagels had, daar heb ik ook allemaal foto's buiten van gemaakt en in de zon en bij de bloemen enzo!

zondag 8 mei 2011

Mini shoplog 50% korting kruidvat

Natuurlijk ben ik toen de 50% korting op alle make-up in de Kruidvat ook even langs geweest! Jammer genoeg was bijna alles al uitverkocht! Echt stom... Ook heeft onze Kruidvat nog steeds niet de nieuwe collectie van Catrice..

Ik heb een lipglossje en een nagellakje gekocht.



Het lipglossje heb ik in de kleur naturally pink (050). Een mooi natuurlijk lief roze kleurtje.
Het nagellakje heb ik in de kleur london weather's forecast. Niet echt een zomer kleurtje! Maar onze Kruidvat heeft niet alleen de nieuwe collecties nog niet, ook hebben ze van de oude collectie maar 9 kleuren staan.. En ook 9 oogschaduws, en ook maar een bepaald aantal lipglossjes! Echt heel erg jammer..

Als jullie ergens een review van willen zien hoor ik dat graag! En hebben jullie nog wat gescoord bij de 50% korting actie van Kruidvat?

zaterdag 7 mei 2011

Tag: Als ik zeg ... dan zeg jij ... ?

Ik ben getagd door live with lipstick! Echt heel leuk! Bij deze tag is de bedoeling dat je bij elke uitspraak een plaatje kiest. Al mijn plaatjes komen van tumblr.

Als ik warm zeg, zeg jij:


Als ik lekker zeg, zeg jij:


Als ik knap zeg, zeg jij:


Als ik schattig zeg, zeg jij:


Als ik leuk zeg, zeg jij:


Als ik favoriet zeg, zeg jij:


Als ik jurk zeg, zeg jij:


Als ik rood zeg, zeg jij:


Als ik mobiel zeg, zeg jij:
Cakejes van de icoontjes in het menu van een Iphone, hoe gaaf?!

Als ik honger zeg, zeg jij:


Als ik saai zeg, zeg jij:


Als ik schitterend zeg, zeg jij:


Als ik bloggen zeg, zeg jij:

Ik vond dit een hele leuke tag om te doen! Ik ga niemand door taggen, omdat veel mensen deze tag al hebben gehad. Wel mag je deze tag overnemen als je hem leuk vind!

vrijdag 6 mei 2011

Mijn koninginnedag nagels

Toen het koninginnedag was kon ik mijn nagels natuurlijk niet niet oranje lakken. Ik wou ook nog wat extra's dan alleen oranje nagels dus dit kwam eruit. Sorry dat dit artikel nu pas online komt, ik had wat problemen met mijn camera. Mijn koninginnedag zelf was trouwens super!




Hadden jullie ook wat extra's bij koninginnedag? En hebben jullie ook een geweldige koninginnedag gehad?

maandag 2 mei 2011

Uitslag poll + nieuwe poll

Mijn vorige poll ging over hoe oud je was. Ik vond het wel interessant om te weten hoe oud gemiddeld mijn lezers en bezoekers zijn. Dit is de uitslag:

4 personen (11%) zijn 10 tot en met 13 jaar.
18 personen (51%) zijn 14 tot en met 16 jaar.
7 personen (20%) zijn 17 tot en met 19 jaar.
4 personen (11%) zijn 20 tot en met 30 jaar.
En 2 personen (5%) zijn 30 jaar of ouder.

De grote meerderheid is dus 14 tot en met 16 jaar. In totaal waren er 35 stemmen, niet heel veel maar ik vind het wel aangezien ik mijn blog nog maar net begonnen ben! Ik wil jullie bedanken voor het stemmen als je gestemd hebt en jullie vragen om op mijn nieuwe pol te stemmen. Ik wil jullie namelijk vragen of jullie het fijn vinden dat artikelen op een vaste tijd online komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 7 uur 's ochtends, 6 uur 's avonds of iets anders.. Wat jullie willen!
Ik zou het erg op prijs stellen als jullie willen stemmen! De poll staat in de rechter kolom!

Wat vind jij nou het handigst, hoe laat moeten de artikelen online komen? Of maakt het jou helemaal niks uit?