vrijdag 29 april 2011

I love: jumpsuit van H&M


Is deze jumpsuit niet geweldig? Ik vind hem echt perfect voor de zomer! Hij is een soort van strapless maar er zitten ook nog bandjes aan. (oke, snappen jullie het nog?) Ik heb 'm alleen nog maar op de site gezien maar ik wil hem zeker nog in de winkels gaan bekijken! En dan nog iets moois: hij is maar 10 euro! Geen geld toch? Hij is er ook nog in meerdere kleuren maar ik vind beige (op de foto hierboven) en donkerblauw (op de foto hieronder) het mooist! Als ze mooi zitten in de winkel ben ik van plan beige en donkerblauw te kopen!


Wat vinden jullie van deze jumpsuit? Ik vond jumpsuits eerst helemaal niks, maar ik vind ze nu echt heel leuk! En jullie? Ik ben benieuwd!

Koninginnedag!

Morgen is het koninginnedag! Ik ga lekker de stad in met vrienden overdag, 's avonds heb ik een feest! De perfecte koninginnedag voor mij, als je het mij vraagt.


En wat gaan jullie doen? Ik wens in ieder geval iedereen nu al erg veel plezier en ook voor vanavond misschien al tijdens koninginnenacht!

woensdag 27 april 2011

50% korting op ALLE make-up bij de Kruidvat!


Ja je leest (hoort) het goed, vanaf morgen op alle make-up bij de Kruidvat 50% korting. 50%! Echt super, ik ren als een speer naar de winkel! Deze actie is geldig vanaf donderdag 28 april tot en met zondag 1 mei!

Als je wil weten welke winkels op koninginnedag open zijn, klik dan HIER.
Als je wil weten welke winkels op zondag open zijn, klik dan HIER.

dinsdag 26 april 2011

Shoplog: H&M


Maandag na school ging ik nog even lekker shoppen in de stad met een vriendin! Ik ben eigenlijk alleen geslaagd bij de H&M.


Als eerste deze oorbellen. Ze zaten allemaal in 1 pakje. Ze kosten normaal 5 euro, maar ze waren afgeprijsd naar 2 euro en 45 cent. Een koopje voor 3 paar mooie oorbellen! Ik heb ze vooral gekocht voor de veren want die vind ik echt heel gaaf!


Ook heb ik een korte mouwen shirt gekocht met details op de schouders en een langer beige vest van een dunne stof. Ook allebei afgeprijsd! Het shirtje is lichtroze (op de foto lijkt 'ie een beetje wit, maar hij is toch echt lichtroze). Op de foto hieronder zie je goed de details op de schouders. Het shirtje kostte maar 5 euro (eerst dus 10 euro). Het vest kostte 13 euro (eerst 20).

Details


Ook heb ik nog een luchtig beige blousje gekocht van H&M Divided. Hij is erg luchtig en dat vind ik altijd heerlijk voor in de lente en zomer. 

Detail


En nog een aardig lichte kleur skinny jeans. Deze jeans was maar 10 euro, ja echt! En geeneens afgeprijsd. Goedkoop he? Hij zit mooi en is lekker strak. Hij is er in 3 verschillende kleuren, deze en nog twee tinten donkerder. Ik had deze kleur nog niet in een skinny jeans dus ik koos voor deze!

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

maandag 25 april 2011

Leuke bikini's


De zomer komt steeds dichterbij en dat betekend natuurlijk bikini's! Ik heb voor jullie mijn favoriete verzameld voor een betaalbare prijs. 

1. €55 bij de Topshop
2. €55 bij de Topshop
3. Top: €12,95 en broekje: €9,95 bij de H&M
4. Top: €12,95 en broekje: €9,95 bij de H&M
5. Top: €12,95 en broekje: €9,95 bij de H&M
6. €55 bij de Topshop
7. €42 bij Victoria Secret
8. €33 bij Victoria Secret

Ik ben zeker van plan om die zwarte (nummer 5) van de H&M te gaan kopen! Hij is goedkoop en erg leuk! Ik wou sowieso nog een zwarte bikini en door de rafels geeft ie 'm nog wat extra's! Superleuk toch?

donderdag 21 april 2011

Nailart #1 Blue

Hij is niet zo heel netjes, maar ik vond vooral het idee wel grappig
Ik had laatst zin om iets met nail art te doen en dit is er uit gekomen. Ik had die dag een spijkerblousje aan dus ik vond het leuk om bijpassende nagels te doen! De kleuren passen er perfect bij!

woensdag 20 april 2011

Outfit: Sunny day

Wat een heeeeerlijk weer is het vandaag zeg! Ik was al lekker vroeg uit van school, ben net naar de stad geweest (niks gekocht, ik zag wel nog een heel leuk shortje bij de H&M maar er stond zo'n lange rij bij de pashokjes dat ik dacht dat ik ze een andere keer nog wel ging passen!) en heb nog een lekker ijsje gekocht! Vanmiddag moet ik eerst huiswerk maken.. Maar dat ga ik wel doen onder het genot van het zonnetje! (En stiekem misschien wel nog een ijsje..) Daarna ga ik nog naar een vriendin toe!


Ik heb hier een blousje aan van de H&M, een rokje van de H&M, en een panty van mijn moeder. ;) Ik had er vandaag ook nog sieraden bij aan maar ik heb deze foto's gemaakt toen ik thuis kwam en dan doe ik altijd mijn sieraden gelijk af. Vergeten op de foto te zetten dus, dom..

Details:



En wat doen jullie op zo'n zonnige dag zoals vandaag? En vinden jullie dit een leuke outfit?

maandag 18 april 2011

Review: Kneipp douchegel Citrus Melisse


Kneipp douchegel Aroma Fitness Fris Citrus Melissa (pfoe, een hele mond vol) is een heerlijke douchegel, en dat heb ik dan nog zacht uitgedrukt.
Dit zegt Kneipp er zelf over:
"De verfrissende Kneipp Aroma Douche Fitness Fris bevat een natuurlijk melisse-extract en waardevolle citrusvruchtolie met een ontspannende werking op de geest. Ideale verfrissing na sportieve inspanning. De speciale doucheformule houdt de huid zacht en soepel, ook bij dagelijks gebruik."
Dat klinkt tot nu toe hartstikke goed, toch? 
"De huidverzorgende werking van de citrusolie geeft de huid spankracht en verfrist de huid op milde wijze.
Melisse werkt ontspannend na fysieke inspanning."
  • Zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen (zoals parabenen)
  • Zonder mineraaloliën en zeepvrij
  • pH-Huidneutraal en dermatologisch getest
En dat klinkt alweer zo goed! Maar hoe vind ik de douchegel nou zelf?


De dop is heel makkelijk open en dicht te doen, en er komt een fijne hoeveelheid douchegel eruit. Niet te veel en niet te weinig.


De substantie is heel erg fijn. Vrij dun en helemaal doorzichtig. Het is heel makkelijk uit te smeren over je lichaam en schuimt lekker veel. Erg fijn! En dan spreek ik nog geeneens over de geur, want die is zo lekker! Heerlijk fris en zomers! En ik hou echt van de zomer, haha. De geur is ook weer niet te overheersend maar wel duidelijk aanwezig.
Deze douchegel maakt mijn huid na het douchen niet erg zacht, maar m'n huidje voelt wel schoon aan en ruikt heerlijk naar citroen. De geur blijft aardig lang hangen (voor een douchegel tenminste) en de badkamer ruikt ook gelijk hiernaar. Persoonlijk ben ik echt verliefd op de geur.
Mijn eind beoordeling? Heel positief!
Pluspunten:       
  • Smeert en schuimt fijn
  • De geur is heerlijk!
  • Zeepvrij, pH-huidneutraal, en zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Dermatologisch getest
  • Verkrijgbaarheid (gewoon bij de drogist)
Minpunten
  • Je moet van de geur houden
Zoals je ziet een stuk meer pluspunten dan minpunten. Deze douchegel is rond de 5 euro (ik weet het niet precies omdat ik deze heb gekregen) en er zit 200 ml in. Ik vind dat niet heel duur, maar het is ook niet heel goedkoop. Als deze douchegel op is ga ik 'm zeker weten opnieuw kopen!  

zondag 17 april 2011

Swatch: Catrice - Petit Four As Dessert


Petit Four As Dessert komt uit de nieuwe ultimate nudes lijn van Catrice. Ik vond dit een erg mooi lakje, wel erg nude, maar toch nog iets donkerder. De substantie is zoals we van Catrice gewend zijn: dekt na 2 laagjes, niet te dik en niet te dun, fijn kwastje, en droogt aardig snel op. Ik was eerst nog een beetje bang of deze wel goed zou dekken, maar dat doet die gelukkig wel! Een erg fijn lakje met een hele mooie kleur vind ik. Petit Four As Dessert is te koop bij de Kruidvat en de Trekpleister voor €2,50.

PS. Zouden jullie nog even naar dit (klik hier) artikel willen kijken, en als jullie er antwoord op weten zou ik het heeeeeel erg op prijs stellen als jullie een reactie achterlaten!

Personal: 17 april 2011


Wat een heerlijk weer is het vandaag weer! Ik zit op dit moment in het zonnetje, in de tuin met muziek op, zonnebril op en huiswerk te maken. Op mijn laptop zit ik voor nederlands een fictieverslag te maken, en ondertussen een paar artikelen te tikken. Heerlijk, toch? Er ligt een stuk chocola naast mij en af en toe slaak ik een klein meiden gilletje omdat er een mega spin over mijn teen loopt, wat in werkelijkheid een ieniemini spinnetje is. 

Wat doen jullie vandaag?

Help: Commentsysteem

Ik heb nu het comment systeem intensedebate en ik ben hier erg tevreden over. Ik zelf vind dat altijd handiger werken dan het comment systeem van blogger zelf. Alleen de comments die ik krijg komen niet te staan bij waar alle reacties horen te staan. Ik zie bijvoorbeeld dat er 2 reacties zijn (op dit moment) op het artikel Outfit: Blue Flowers. Maar die zie ik niet bij alle reacties staan. Daar staat dat er nog geen reacties zijn geplaatst.
Ook heb ik een widget geïnstalleerd waar de laatste reacties staan, maar daar staat dat er geen reacties zijn. Terwijl die er toch wel degelijk zijn? Dus mijn vraag is: Weten jullie wat ik fout doe, wat er aan de hand is? Ik zou het heel erg fijn vinden als jullie een reactie plaatsen om mij te helpen!

zaterdag 16 april 2011

Shoplog: Catrice


Afgelopen week ben ik na school nog even naar de stad geweest met een vriendin om te kijken of de nieuwe collectie van Catrice er nou eindelijk lag. En dat was gelukkig wel het geval. Ik heb een paar spulletjes geshopt, alleen de oogschaduws zijn niet van de nieuwe collectie.

Ik zal als eerste beginnen met de oogschaduws. Ik heb er 3 gehaald: Pink Rock Super Star, Grey's Philosophy en Gilbert's Grapefruit.

Pink Rock Super Star
Hierboven zie je 'Pink Rock Super Star'. Ik hou persoonlijk niet zo van fel roze oogschaduw, omdat ik het niet goed kan aanbrengen en het dan snel kan gaan lijken dat je ontstoken ogen hebt. Ik heb deze dan ook niet gekocht als oogschaduw, maar als blush. Hij is erg gepigmenteerd dus je moet wel oppassen dat je niet teveel opbrengt.

Gilbert's Grapefruit
In het echt is 'Gilbert's Grapefruit' echt veel rozer. Heel lichtroze, wat een beetje nijgt naar de peachy kant met mooie shimmers. Jammer genoeg is deze niet heel erg gepigmenteerd. Gewoon, wel oké zeg maar.

Grey's Philosophy
'Grey's Philosophy' is een mooie grijs, bruin, taupe-achtige kleur. Hij is moeilijk te benoemen. Hij past qua kleur heel erg mooi bij Gilbert's Grapefruit.


Swatches! Hier zie je van links naar rechts: Pink Rock Super Star, Gilbert's Grapefruit, Grey's Philosophy. Pink Rock Super Star is erg goed gepigmenteerd, Gilbert's Grapefruit normaal tot matig en Grey's Philosophy nogal slecht! Vooral de laatste valt me heel erg tegen! Ik moet wel zeggen dat alle kleuren nog ietsje pietsje gepigmenteerder zijn in het echt dan op de foto.
Deze oogschaduws zijn €2,79 per stuk.

Dan is het tijd voor de nagellak, haha! Ik was erg benieuwd naar de nieuwe nagellakjes! Ik heb toch niet gelijk alles wat ik wou hebben gepakt maar 3 die ik mooi vond. Ik zou nog graag een nude lakje willen, Bye Bye Birdie en Up In The Air. Maar goed eerst deze lakjes:


v.l.n.r. Dirty Berry, Strayberry Field Forever, Petit Four As Dessert
Dirty Berry is een prachtig paars blauw lakje met hele mooie (een beetje holografische) glitters.
Strayberry Field Forever is een mooie rood roze lakje. Op de foto lijkt ie meer rood oranje maar dat is ie niet in het echt!
Petit Four As Dessert is echt een prachtig nude lakje!
Catrice lakjes zijn €2,50 per stuk.

Peach Sorbet
Peach Sorbet is echt een prachtige blush! Het grote vlak is roze peachy achtig, en het rechtse kleinere vlak is licht peachy. Hij is erg goed gepigmenteerd en is gewoon heel erg fijn! Deze kost €3,50. Geen geld voor een prachtige blush waar je ook nog eens aardig lang mee doet.

Catrice is te koop bij de Kruidvat of Trekpleister. 

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? En als jullie ergens een review van willen zien hoor ik het graag!

Outfit: Blue Flowers

Vandaag een outfit van mij! Het is niet een heel bijzondere outfit, maar ik vond het wel leuk om met jullie te delen. Ik heb hier een donkerblauwe blazer aan van Bleep, een bloemenshirt van Vero Moda, een wit hemdje van de H&M en een tregging of leggingbroek (het is maar hoe je het wilt noemen).


Wat vinden jullie van deze outfit? En willen jullie vaker een outfit zien?

vrijdag 15 april 2011

H&M bestelling

Ik vind de H&M echt een hele leuke winkel! Super leuke kleren en accessoires voor een klein prijsje. Sommige collecties zijn niet echt mijn ding, maar over het algemeen hou ik van de H&M. Laatst heb ik een  bestelling bij de H&M gedaan en het lijkt mij wel leuk om dat met jullie te delen.


Wat vinden jullie er van? Ik vind vooral de sandaaltjes leuk! Heerlijk met dit mooie weer. Ookal is het vandaag wat minder weer, tenminste bij mij in de buurt. ;)

Life of Lisa

Hoi! Waarschijnlijk zullen niet veel mensen dit lezen, omdat dit nog maar mijn eerste bericht is maar toch. ;)
Dit is mijn blog Life of Lisa. Het is de bedoeling dat ik hier berichten ga maken over mijn leven. Dat betekent berichten over mode, beauty, lifestyle en mijn hobby's. Ik heb expres geen naam gedaan waar iets van mode of beauty in zit want daar zit ik dan echt aan 'vast' en dat wil ik niet. Ik wil schrijven waarover ik wil en wat me op dat moment interesseert!
Je kan dus outfits verwachten van mijzelf, trends, wishlist, shoplogs, reviews, veel over nagellak, fotografie, en nog veel meer! Het hangt er natuurlijk ook een beetje van af wat jullie leuk vinden. :)
Aan mijn lay-out gaan nog dingen veranderen, ik wil bijvoorbeeld een mooie header maar ik moet nog even uitvogelen hoe dat moet. Ik ben daar namelijk heel slecht in, heb het al een keer geprobeerd maar toen lukte het ook niet echt. Maar dat komt allemaal wel goed :)
Ik hoop in ieder geval dat jullie vaak op mijn blog zullen kijken, en me gaan volgen!

bron: Tumblr

Liefs van Lisa.